Aanmelden als leerling

Aanmelden als leerling

Je staat op het punt je aan te melden voor een opleiding bij de Ambachtsacademie. Om te beoordelen of we je kunnen plaatsen, hebben we wat meer gegevens van je nodig.

Op dit moment is de door jou gekozen opleiding niet beschikbaar. Vul hieronder je gegevens in. Wij plaatsen je dan op de wachtlijst en nemen contact met je op als de opleiding beschikbaar is.

Op dit moment hebben wij geen middelen om jouw opleidingsplaats te financieren. Vul hieronder je gegevens in. Wij plaatsen je dan op de wachtlijst en nemen contact met je op als wij jou een passend traject kunnen aanbieden.

Over de Ambachtsacademie

Over de Ambachtsacademie

In februari 2018 is de Ambachtsacademie gelanceerd. De Ambachtsacademie is een opleiding die opleidt tot vakbekwaam ondernemer in het kleinschalig ambacht.

Ervaren ondernemers uit verschillende ambachtelijke branches hebben de opleidingen ontwikkeld. Zij hebben het beroeps- en diplomaprofiel opgesteld waarin is vastgelegd wat je moet 'kunnen en kennen' voor een succesvolle onderneming in het door jou gekozen ambacht. Zij zijn hierbij ondersteund door een onderwijskundig bureau.

Lees meer over de ambachtsacademie