Gezocht: werknemer

Meubelmaker
Meubelmaker / interieurbouwer
Rotterdam, Zuid-Holland

Omschrijving

Over Fits All
Persoonlijke wensen vormen de basis voor het eindproduct van Fits all: kasten op maat. En of het nu gaat om een woonkamerkast, inloopkast, badkamermeubel of een kast onder een schuin plafond; het kan allemaal! In haar ontwerpstudio in Rotterdam vertaalt Fits all uw ideeën en wensen in een 3D-ontwerp. Bezoek onze showroom en neem samen met één van onze interieuradviseurs uw wensen door. Wij gaan de uitdaging graag aan!

Afwisselend en toch opbouwend, tot een mooi resultaat. 

Fits All is op zoek naar een

meubelmaker/interieurbouwer

die modern, degelijk en uniek ontworpen kasten wil gaan plaatsen bij onze klanten, waaronder bedrijven en particulieren. Onder begeleiding kun je binnen een jaar uitgroeien tot zelfstandig meubelmonteur. Jouw zelfstandigheid kan zo gaan groeien, dat je deel uit kan gaan maken van je eigen onderneming als zzp’er.

Ben jij gedreven, enthousiast en heb je oog voor detail? Houd jij van een energieke aanpak, ben je flexibel en klantgericht, een teamplayer, excelleer je als het gaat om het oplossingsgericht denken en heb je zeker geen 9 tot 5 mentaliteit? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om ons team te versterken.

Wij beloven veel ervaring, mogelijkheid tot ontwikkeling, een vernieuwend bedrijf met leuke collega's en een goed salaris!

Aantal uren per week: nog te bepalen
Salarisindicatie: nog te bepalen

Bekijk de volledige vacature

Vervaldatum:

Terug naar overzicht