Gezocht: Expertise van andere ondernemer

Lijstenmaker
Expertise van lijstenmaker, meubelmaker
Den Bosch, Noord-Brabant

Omschrijving

Over de samenwerking
In ons atelier in het centrum van Den Bosch werken we met vier collega’s vol liefde aan traditioneel, ambachtelijk gemaakte lijsten en restaureren we schilderijen. In dit kleine, hechte en jonge team zoeken we een bekwaam vakman op het gebied van hout. Hoewel het lijstenmaken een vak apart is, zijn er duidelijk veel overeenkomsten met het (ambachtelijk) meubelmaken. De finesse, details en kwaliteit van de houtsoorten vormen de basis van onze lijsten. Je kent je houtsoorten, weet te fineren, kent je (klassieke) verbindingen en hebt ervaring met machines zoals de zaagtafel en vlak-vandiktebank. Gutsen en beitels zijn voor jou net als mes en vork.

Over Boselie van Boekel lijstenmakers en restauratieatelier
Boselie van Boekel is al 42 jaar een begrip in de kunstwereld. Sinds 1979 maken en restaureren wij handwerklijsten in elke gewenste stijl; ambachtelijk vakwerk met de kennis en kunde van nu. Daarnaast restaureert Boselie van Boekel schilderijen, lijsten en sculpturen.

Liever ZZP?
Ben je ZZP’er (en wil je dat ook blijven), en herken je je in bovenstaand profiel? Laat het dan weten. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar mooie vormen van samenwerking.

Contact

Boselie van Boekel
073 - 613 94 69
info@boselievanboekel.nl
https://www.boselievanboekel.nl/vacature-fanatieke-houtbewerker-meubelmaker.html

Vervaldatum:

Terug naar overzicht