Opleidingsplek orthopedisch schoenhersteller Lelystad

Orthopedisch schoenherstellers in Nederland hebben een prachtig vak én ruimte voor instroom van nieuwe ondernemers. Werk jij graag met je handen? Heb je aantoonbare ervaring met het werken met leer? Eén van onze leermeesters heeft een opleidingsplek voor een orthopedisch schoenhersteller in zijn orthopedisch schoentechnisch bedrijf in Lelystad.

Ben jij bereid te investeren in jezelf en voldoe je aan de criteria voor deelname aan de Ambachtsacademie, dan kan je de komende 1,5 jaar in de leer bij ervaren vakmensen. Je leert de fijne kneepjes van het vak van orthopedisch schoenhersteller. Je onderhoudt en/of verricht aanpassingen aan schoenen. Je herstelt het onderwerk, de schacht en het binnenwerk van orthopedische schoenen of schoentechnische voorzieningen. Ook ondersteun je de orthopedisch schoentechnicus bij beoordelen en uitvoeren van herstelwerk.

Einddoel van de opleiding is dat je als zelfstandig orthopedisch schoenhersteller kan starten. De Ambachtsacademie leidt op volgens het leerling-gezel-meester systeem. De manier om een vak in de vingers krijgen.

Met financiering van SZW en Start Foundation en dankzij het UWV kunnen werkloze kandidaten (met behoud van ww- of bijstandsuitkering) deze opleiding van de Ambachtsacademie volgen. De eenmalige bijdrage is €250 (geen kosten/vergoedingen).

Wij selecteren samen met de leermeester de meest geschikte kandidaat.

Op deze pagina kun je lezen wat de opleiding tot orthopedisch schoenhersteller inhoudt, en op basis waarvan wij selecteren. Denk je dat je aan de selectiecriteria voldoet en wil je deze opleidingsplek? Reageer dan via onderstaande button.

Inschrijven voor deze locatie

Woon jij in een andere regio? Klik dan op onderstaande button voor de mogelijkheden om de opleiding orthopedisch schonehersteller in jouw regio te volgen.

Opleidingsplek andere regio
Wil jij meer weten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen