Opleidingsplek meubelmaker Utrecht

Opleidingsplek meubelmaker Utrecht

Van je hobby je werk maken? Dat kan als je al enige ervaring hebt met het werken met je handen en bij voorkeur met houtbewerking. Eén van onze leermeesters heeft een opleidingsplek voor een meubelmaker in zijn bedrijf in Utrecht.

Ben jij bereid te investeren in jezelf en voldoe je aan de criteria voor deelname aan de Ambachtsacademie, dan kan je de komende 1,5 jaar in de leer bij een ervaren vakman. Je leert de fijne kneepjes van het vak van meubelmaker; een creatief ambacht waarin je maatwerk levert. Je ontwerpt en vervaardigt meubels en objecten uit onder andere hout. Daarbij gebruik je diverse technieken, (hand)gereedschappen en (hout)bewerkingsmachines.

Einddoel van de opleiding is dat je als zelfstandig meubelmaker kan starten. De Ambachtsacademie leidt op volgens het leerling-gezel-meester systeem. De manier om een vak in de vingers krijgen.

Met financiering van SZW en Start Foundation en dankzij het UWV kunnen werkloze kandidaten (met behoud van ww- of bijstandsuitkering) een opleiding aan de Ambachtsacademie volgen. De eenmalige bijdrage is €250 (geen kosten/vergoedingen).

Wij selecteren samen met de leermeester de meest geschikte kandidaat.

Op deze pagina kun je lezen wat onze opleiding tot meubelmaker inhoudt, en op basis waarvan wij selecteren. Denk je dat je aan de selectiecriteria voldoet en wil je deze opleidingsplek? Reageer dan via onderstaande button.

Inschrijven voor deze locatie

Woon jij in een andere regio? Klik dan op onderstaande button voor de mogelijkheden om de opleiding meubelmaker in jouw regio te volgen.

Opleidingsplek andere regio
Wil jij meer weten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen