Gezocht: leerling

Tassenmaker
Leerling
Oosterhout, Noord-Brabant

Omschrijving

Aan de slag in dit ambacht? Dat kan als je enige ervaring hebt met het werken met de handen en voorkeur hebt voor tassen en leer. Eén van onze leermeesters heeft een opleidingsplek voor een tassenmaker in haar atelier in Oosterhout. Ben jij bereid te investeren in jezelf en voldoe je aan de criteria voor deelname aan de Ambachtsacademie, dan kan je de komende 1,5 jaar in de leer bij deze ervaren vakvrouw.

Als tassenmaker ontwerp en maak je unieke of in relatief kleine series tassen, riemen, lederwaren en accessoires. Je werkt handmatig en met machines. Een tassenmaker werkt meestal in een eigen atelier als zelfstandig ondernemer. Dit vraagt ondernemersvaardigheden. Einddoel van de opleiding is dan ook dat je als zelfstandig tassenmaker kan starten. De Ambachtsacademie leidt op volgens het leerling-gezel-meester systeem. Dé manier om een vak in de vingers krijgen.

Met financiering van SZW en dankzij het UWV en sommige gemeenten kunnen werkloze kandidaten (met behoud van ww- of bijstandsuitkering) een opleiding aan de Ambachtsacademie volgen. De eenmalige bijdrage is €250 (geen kosten/vergoedingen).

Wil je meer weten over de inhoud van de opleiding? Klik dan op de linker button voor meer informatie. Denk je dat je aan de selectiecriteria voldoet en wil je deze opleidingsplek? Reageer dan via de rechter button. 

Meer informatie over opleiding Aanmelden opleidingsplek

Terug naar overzicht