Gezocht: leerling

Goud- en zilversmid
Leerling
Zeijen, Drenthe

Omschrijving

Van je hobby je werk maken? Dat kan als je werkloos bent en een vooropleiding van vakschool Schoonhoven of vergelijkbaar hebt afgerond. Eén van onze leermeesters heeft een opleidingsplek voor een goud- en zilversmid in zijn bedrijf in Zeijen.

Ben jij bereid te investeren in jezelf en voldoe je aan de criteria voor deelname aan de Ambachtsacademie, dan kan je de komende 1,5 jaar in de leer bij een ervaren vakman. Je leert de fijne kneepjes van het vak van goud- en zilversmid; een creatief en technisch ambacht waarin gevoel voor esthetiek en vormgeving een belangrijke rol spelen. Je maakt sieraden, gebruiksvoorwerpen en objecten van (edel)metaal. Als goud- en zilversmid werk je meestal in opdracht van klanten.

Einddoel van de opleiding is dat je als zelfstandig goud- en zilversmid kan starten. De Ambachtsacademie leidt op volgens het leerling-gezel-meester systeem. De manier om een vak in de vingers krijgen.

Met financiering van SZW en dankzij het UWV en sommige gemeenten kunnen werkloze kandidaten (met behoud van ww- of bijstandsuitkering) een opleiding aan de Ambachtsacademie volgen. De eenmalige bijdrage is €250 (geen kosten/vergoedingen).

Wij selecteren samen met de leermeester de meest geschikte kandidaat.

Wil je meer weten over de inhoud van de opleiding? Klik dan op de linker button voor meer informatie. Denk je dat je aan de selectiecriteria voldoet en wil je deze opleidingsplek? Reageer dan via de rechter button.

Meer informatie over opleiding Aanmelden opleidingsplek

Terug naar overzicht